Maritsbakken hyttefelt
Last ned prospekt
Hyttetomter

Maritsbakken hyttefelt

Med spektakulær utsikt utover Lundevatnet er livet på Maritsbakken hyttefelt i Lund Kommune like fint året rundt. Her lever du i takt med naturen og det er bare å nyte alt den har å by på gjennom sesongene. Våkne opp i en helt ny hytte, hente deg en kaffekopp, sett deg i solveggen og nyt roen mens du planlegger dagens utflukter. Last ned prospekt og se tomtekart.

Byggestart i August

Rundt halvannen times kjøring fra Stavanger ligger Maritsbakken hyttefelt, idyllisk plassert. Midt i det velkjente værskillet som rogalendinger definerer som starten på selveste Sørlandet. Med dobbelt så mange sommerdager som lengre nord i fylket, finner du denne perlen av et hyttefelt liggende idyllisk til på vestsiden av Lundevannet omtrent ti minutter sør for Moi sentrum.

Den spektakulære utsikten, stillheten og den rene lufta klarner hodet. Her finner du roen og kan skape herlige minner med venner og familie. Nærområdet byr på ubegrenset med nydelig natur, fantastisk utsikt, gode solforhold, egen båthavn og garantert ro i sjelen. Opparbeiding av de første 13 tomtene er i gang og vi satser på byggestart allerede i August.

En utsikt du ikke får nok av

Maritsbakken Hyttefelt ligger luftig til på toppen av en høyde med utsikt ut over Lundevatnet. Felles for alle tomtene er at de alle sammen har svært god utsikt og gode solforhold. Det blir bygget en egen båthavn som blir tilknyttet hyttefeltet.

“Kjøretid fra Stavanger er ca. en time og et kvarter. Følg E-39 Sørlandsveien mot Kristiansand.  Ta til høyre ved Nordan på Moi inn på Skålandsveien. Følg denne veien til du får avkjørsel til venstre inn på fylkesvei 2 mot Iglatjørn og Lundevatnet."

Vi har tatt utgangspunkt i VestlandsHus sin hyttemodell Stranda, men enkelte av tomtene og hyttene vil det være mulighet å gjøre endringer på.  Stranda er en av de nyeste hyttemodellene til Vestlandshus og gir deg alt du trenger i en hytte. Her får du romslige og luftige allrom som innbyr til felles aktiviteter og familiehygge.

Stranda

Nordisk enkelhet gir denne hytten et tidsriktig preg. Her får du romslige og luftige allrom som innbyr til felles aktiviteter og familiehygge. Hytten har  en praktisk og romslig gang, og tre soverom på hovedplanet. I tillegg finnes der en stor hems, som kan brukes til lekerom, tv-stue eller ekstra soveplasser.

  • Kompakt design
  • 3 soverom
  • Overbygd terrasse
  • Stor hems

Hver familie og hver hyttedrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din hyttedrøm til virkelighet.

Prospekt

Les mer og last ned prospekt.

Last ned prospekt