Ledig stilling

Skandsen Bygg AS vokser og trenger flere dedikerte håndverkere for større prosjekter og løpende service oppdrag i Hå, Eigersund, Sokndal og Bjerkreim. Vi utfører både store og små oppdrag innen rehabilitering, nybygg og ombygging av bygg.

Som ansatt i Skandsen Bygg er det store utviklingsmuligheter. Her får du en variert og dynamisk arbeidshverdag med et bredt spekter av oppgaver som krever selvstendighet og pålitelighet. Alle henvendelser blir behandlet helt konfidensielt.

Generelle krav / personlig egenskaper:

Fagbrev er i utgangspunktet et krav, men personer med mye arbeidserfaring, samt interesse kan likestilles og vurderes som voksenlærling. Du må like å jobbe effektivt og ha høy arbeidsmoral for å passe inn hos oss. Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig, og ha førerkort klasse B. Klasse BE er et pluss.

Vi tilbyr de absolutt beste betingelser, egen bil, trygge og trivelige kollegaer og et særdeles godt arbeidsmiljø.

Om Skandsen Bygg:

Skandsen Bygg AS er en ledende leverandør av nybygg, rehabilitering, ombygging, service og vedlikehold i Egersundsområdet. Som tømrerfirma stiller vi store krav til oss selv på kvalitet, utførelse og kundetilfredshet. Vår bedrift består av høyt kvalifiserte medarbeidere som er håndplukket for å passe inn i firmaet. Vi kjenner på glede, men også et stort ansvar i vårt arbeid med å skape gode hjem og løsninger for våre kunder. Det er dette vi kan, det er dette vi brenner for. Ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor. Selskapet holder til sentralt i Egersund. Vi har en god økonomi, stabil kundeportefølje og kan vise til solide resultater gjennom en årrekke.

Enkel søknad:

Send oss noen ord om deg selv og litt om din tidligere jobberfaring, så tar vi kontakt for en prat.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.