Hytte i nydelige Vaksvik
Last ned prospekt
Hyttetomter

Hytte i nydelige Vaksvik

Opplev den deilige sommeridyllen i nydelige Vaksvik. Fiske- og bademuligheter og egen brygge klargjort for naust. Her får du en solrik, stor og deilig eiendom med havet. En skjelden mulighet. Hytte er tegnet av VestlandsHus og kan tilpasses kjøper. En prima plassering sentralt i Norges kanskje flotteste skjærgård. Hytta har en arealeffektiv planløsning og de store vindusflatene gir deg en utrolig flott utsikt!

En sjelden perle - slik selges ikke ofte.

Eiendommen ligger idyllisk til i Vaksvik i Eigersund Kommune. Vakkert, lunt og sjarmerende. Vaksvik byr på en vakker skjærgård med et mylder av holmer og skjær og ikke minst nærhet til fredelige Egersund med sitt rolige stressnivå. Det hevdes til og med at det som regel er noen grader varmere her enn bare noen kilometer lenger nord.

Fra bryggen kan man ta morgenbadet eller nyte morgenkaffen mens barna fisker krabbe og koser seg. En plass med usedvanlig flott utsikt som nytes både innenfra og fra uteplasser som utnytter utsikten og solforholdene til det maksimale. Hytta innbyr til sømløs flyt mellom ute og inne. Her har du både terrasse, brygge og turmuligheter. I skjærgården er det bokstavelig talt et hav av muligheter når det gjelder utfluktsalternativer.

Familievennlig fritidseiendom

Vakker utsikt, kombinert med den deilige kontakten med sjøen er det som gjør denne hyttetomten helt unik. Tomten ligger fredelig til i særdeles idylliske omgivelser.

“Ta båten til Egersund sentrum. Ta deg en badetur på veien eller nyt mulighetene for fisking, krabbefangst og henting av blåskjell.

Utmerkede solforhold og misunnelsesverdig sjøutsikt nytes til det fulle på flere uteplasser og terrasser ved hytta, egen strandlinje med mulighet for egen brygge der er det både bademuligheter, muligheter for naust og plass til egen båt.

Hyttemodellen 'Stranda' fra VestlandsHus

Hyttemodellen Stranda

Nordisk enkelhet gir denne hytten et tidsriktig preg. Her får du romslige og luftige allrom som innbyr til felles aktiviteter og familiehygge. Hytten har  en praktisk og romslig gang, og tre soverom på hovedplanet. I tillegg finnes der en stor hems, som kan brukes til lekerom, tv-stue eller ekstra soveplasser.

  • Kompakt design
  • 3 soverom
  • Overbygd terrasse
  • Stor hems

Hver familie og hver hyttedrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din hyttedrøm til virkelighet.

Prospekt

Les mer og last ned prospekt.

Last ned prospekt