Hustomt i Saurdalsbakken
Last ned prospekt
Hustomt

Hustomt i Saurdalsbakken

Saurdalsbakkenligger idyllisk til mellom Skjelbreid og Myklebust på Eigerøy. Rolig gate med mulighet for hus med utsikten fra takterrassen mot Hellvik og søra sundet.

Naturen utenfor stuedøren

Området er solrikt med en rolig og landlig atmosfære. Her har du naturen rett utenfor stuedøren og med gåavstand til sjøen, Skadbergsanden og Eigerøy fyr er heller ikke langt vekke.

Eneboligen i Saurdalsbakken vil bli tilpasset kundens ønsker. Vi anbefaler en bolig med moderne uttrykk hvor blant annet store vindusflater i frontene gir et lyst og trivelig innemiljø.

Hus fra VestlandsHus

Vi sier at vi ikke bare bygger en bolig, men hjelper deg å skape ditt hjem. Dette er et privilegium vi ikke tar lett på! Kunden er alltid i fokus for oss, og vi utformer din drømmebolig sammen. Hos oss får du det akkurat slik du ønsker. Hver familie er unik, og hvert hjem er unik. Våre boligrådgivere står parat til å hjelpe deg på veien.

“Hver familie er unik, og hvert hjem er unikt.

Hver familie og hver boligdrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. En bolig som er ideell når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Det er da vi kan si; VestlandsHus - endelig hjemme!

Prospekt

Les mer og last ned prospekt.

Last ned prospekt