Hustomt i Dyrnes
Last ned prospekt
Hustomter

Hustomt i Dyrnes

Ikke langt fra Egersund sentrum ligger Dyrnes Følge riksvei 44 mot Sokndal. Feltopparbeidelse er i gang, og eneboliger er under oppføring på feltet.

Barnevennlig område

Boligfeltet på Dyrnes ligger meget barnevennlig til i en trafikkstille gate. Selv om feltet ligger utenfor Egersund sentrum, er det allikevel kort vei inn til byen. Området er perfekt for barnefamilier eller deg som liker å ha det rolig i nabolaget.

Flotte bademuligheter, turstier og fiskeplasser ligger like ved byggefeltet. Nyt utsikten de gode solforholdene fra morgen til kveld.

Panoramautsikt over Egersund

I Dyrnes har du nærhet til havet og naturen. Her vil du ha mulighet til å fiske, bading, båtliv og andre vannaktiviteter. Etter avtale med grunneier kan man ankre opp båt i sommerhalvåret.

“Eiendommen byr på nydelig utsikt ut over Egersund og ligger i nær tilknytning til vakre Dyrnesmarka der det er gode muligheter for flotte turopplevelser."

Boligfeltet på Dyrnes er under opparbeiding og flere boliger i feltet er under oppføring. Vi i Skandsen Bygg tilpasser oss dine behov slik du får et hus som passer deg og ditt behov. Tomten byr på utsikt og svært gode solforhold.

Det lønner seg å bygge nytt VestlandsHus

Ved å bygge nytt hus slipper du dokumentavgiften på 2,5 prosent når du kjøper boligen.

  • Dokumentavgift kr. 2,5 % av tomteverdi
  • Tinglysingsgebyr kr. 585,-
  • Grunnboksutskrit kr. 172,-
  • Evt. tinglysing pr. panterett: kr 585,-

Vi sier at vi ikke bare bygger en bolig, men hjelper deg å skape ditt hjem. Dette er et privilegium vi ikke tar lett på. Du er alltid i fokus og vi utformer din drømmebolig sammen. Hos oss får du det akkurat slik du ønsker. Hver familie er unik, og hvert hjem er unik. Vi hjelper deg hele veien.

Prospekt

Les mer og last ned prospekt.

Last ned prospekt