Hyttetomter

Nydelig utsiktstomter i Maritsbakken Hyttefelt

Nydelig utsiktstomter i Maritsbakken Hyttefelt

Daglig leder i Skandsen Bygg, Oddleif Skandsen er stadig på jakt etter attraktive hyttetomter og trengte ikke lang betenkningstid da grunneierne fra Moi tok kontakt.  Han falt pladask for området og har nå på kort tid fått gang på prosjektet. Målet har vært å utvikle et attraktivt hyttefelt med attraktive hytter i en fornuftig prisklasse.

– Hyttetomtene ligger i cirka 10 minutter fra Moi sentrum med spektakulær utsikt over Lundevatnet. Det er et flott og fredelig område, hvor man virkelig kan finne roen og nyte den fine utsikten. Skandsen Bygg har sammen med VestlandsHus valgt ut hyttemodellen 'Stranda' i illustrasjonene. Det er imidlertid muligheter for andre modeller på utvalgte tomter.

- Starten på sørlandet

Opparbeidingen av de første tomtene er allerede i gang og vi håper å være i gang med bygging allerede i August sier Skandsen. At interessen er kjempestor, er ikke overraskende, men desto mer gledelig. I løpet av fjoråret merket vi oss en generell økende interesse for fritidseiendommer. Nedstengningen av Norge har nemlig ført til større fokus og interesse for å feriere i Norge og i Lund Kommune får man relativt mye for pengene sammenlignet med andre hyttekommuner.

Feltet ligger kun rundt halvannen times kjøring fra Stavanger, midt i det velkjente værskillet som rogalendinger definerer som starten på selveste Sørlandet. Det sies også at temperaturen i dette området er 2-3 grader varmere enn lengre nord i fylket.

- Tenk å våkne opp til denne utsikten og nyte morgenkaffen i solveggen.

Nydelig utsikt og solforhold

- Maritsbakken Hyttefelt ligger luftig til på toppen av en høyde med utsikt ut over Lundevatnet. Det er kjørevei helt frem til alle hyttene. Vi har full forståelse for at folk ikke har like trente øyne som oss, derfor vil vi gjøre det enkelt og opparbeide tomtene slik man skal kunne se for seg at det her etter hvert vil komme en hytte. Felles for alle tomtene er at de har svært god utsikt og gode solforhold. Det vil bli bygget en egen båthavn som blir tilknyttet hyttefeltet. Badeplasser og turmuligheter er det nok av. Her får man det godt hele året sier Skandsen.

“Det er et fantastisk område med akkurat passelig reisevei fra Stavanger.

Vi har tatt utgangspunkt i VestlandsHus sin hyttemodell Stranda, men enkelte av tomtene og hyttene vil det være mulighet å gjøre endringer på.  Stranda er en av de nyeste hyttemodellene til Vestlandshus og gir deg alt du trenger i en hytte. Her får du romslige og luftige allrom som innbyr til felles aktiviteter og familiehygge.

- Opparbeidelsen av tomtene er i gang og vi håper på byggestart allerede i August

Hyttemodellen 'Stranda'

Dette er en hytte på cirka 85 kvadratmeter som utnytter plassen maksimalt. Vi har brukt mye ressurser på å utvikle en kul og praktisk hytte hvor det vil bli brukt materialer av høy kvalitet. Vi bruker VestlandsHus som vår leverandør fordi de som oss alltid gir den lille ekstra servicen som vi vet våre kunder setter pris på.

  • Kompakt design
  • 3 soverom
  • Overbygd terrasse
  • Stor hems
  • Hver familie og hver hyttedrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din hyttedrøm til virkelighet.

Nordisk enkelhet gir denne hytten et tidsriktig preg. Her får du romslige og luftige allrom som innbyr til felles aktiviteter og familiehygge. Hytten har  en praktisk og romslig gang, og tre soverom på hovedplanet. I tillegg finnes der en stor hems, som kan brukes til lekerom, tv-stue eller ekstra soveplasser.

Maritsbakken Hyttefelt

Last ned prospekt

Les mer om prosjektet, se tomtekart og bilder.

Prospekt